PIENI MERENNEITO

Näytökset

Pieni merenneito on visionäärisen Rob Marshallin live-action versio Disneyn klassikoksi muodostuneesta Oscar®-palkitusta animaatiomusikaalista. Pieni merenneito kertoo rakastetun tarinan kauniista ja topakasta nuoresta merenneidosta nimeltä Ariel, joka janoaa seikkailuja. Kuningas Tritonin tyttäristä nuorimpana ja uhmakkaimpana Ariel haluaa tietää enemmän elämästä aaltojen yläpuolella ja pinnalla vieraillessaan hän rakastuu hurmaavaan prinssi Erikiin. Merenneidoille ei ole sallittua olla tekemisissä ihmisten kanssa, mutta Arielin on noudatettava sydämensä kutsua. Hän tekee sopimuksen ilkeän merinoidan Ursulan kanssa, jonka avulla hän saa mahdollisuuden maistaa maanpäällistä elämää, mutta tulee samalla asettaneeksi henkensä – ja isänsä valtakunnan – vaaraan.

Pääosassa Arielina nähdään laulaja ja näyttelijä Halle Bailey (tv-sarja “grown-ish”); Jonah Hauer-King (A Dog’s Way Home) on prinssi Erik; Tony Award® -palkittu Daveed Diggs (Hamilton, Snowpiercer) antaa äänensä Sebastianille; Awkwafina (Raya ja viimeinen lohikäärme) antaa äänensä Joonakselle; Jacob Tremblay (Luca, Room) on Pärskyn ääni; Noma Dumezweni (Maija Poppasen paluu) on kuningatar Selina; Art Malik (tv-sarja “Isänmaan puolesta”) on Kristian; lisäksi Oscar®-voittaja Javier Bardem (Menetetty maa, Me Ricardot) on kuningas Triton; ja kaksinkertainen Oscar®-ehdokas Melissa McCarthy (Voitko ikinä antaa anteeksi?, Morsiusneidot) on Ursula.

Ohjaus:Rob Marshall

Näyttelijät:Halle Bailey, Melissa McCarthy, Javier Bardem

“ PIENI MERENNEITO -elokuva sisältää kohtauksia, joissa esiintyy välkkyviä valoja, jotka voivat toimia ärsykkeinä niille, jotka ovat alttiita valoherkälle epilepsialle tai muille valoherkkyysoireille.”